Επάγγελμα: Ρουφιάνος!

Επάγγελμα: Ρουφιάνος!

13 Φεβρουαρίου 2019 Κλείσιμο Από Warriors Gate 6

Ο ρουφιάνος, η πιο επικίνδυνη και ελεεινή ανθρώπινη κατηγορία. Είναι δύσκολο να τον εντοπίσεις, καθώς δρα και κινείται αθόρυβα, γεγονός που τον ξεχωρίζει από τον προδότη. Ο προδότης θα σε δώσει φανερά ενώ ο ρουφιάνος θα ορκίζεται σε όλους τους αγίους του ότι δεν έχει ιδέα. Πολλές φορές, δεν λαμβάνει κανένα όφελος απ’ την ρουφιανιά του, παρά μόνο κάνει κακό σε κάποιον με στόχο να νιώσει αυτός καλύτερα για τη μίζερη ζωή του. Λασπολογεί, συκοφαντεί, βγάζει πράγματα απ’ το μυαλό του και περιμένει στη γωνία μπας και βρει κάτι για να πάει να το διατυμπανίσει στους μπάτσους, στους γείτονες, στην εργοδοσία, στην πόλη. Έτσι νιώθει κι αυτός για λίγο σημαντικός άπαξ όμως και αποκαλυφθεί, είναι πραγματικά διασκεδαστικός. Συνήθως κλαψουρίζει, ζητά απεγνωσμένα συγγνώμη.

Να προσέχεις ρουφιάνε γιατί αυτά που λες και διαδίδεις για ανθρώπους αληθινούς, σε αντίθεση με σένα, κάνουν ηχώ στους διαδρόμους των πολυκατοικιών και φτάνουν και στα δικά μας αυτιά… και όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες…

Δεν ξεχνάμε τις παροτρύνσεις σε διμοιρίες να μην αφήσουν τον κόσμο του Παναιτωλικού να μπει στα γήπεδα. Δεν κατανοούμε την αφελή, αν όχι προβοκατορικη κίνηση να περάσει ομάδα ποδοσφαίρου με διακριτικά του Ολυμπιακού μπροστά απ το πέταλο και να τοποθετηθεί δίπλα στους αεκτζίδες. Δεν ξεχνάμε τις φορές που κατηγορήθηκαν και διαπομπεύθηκαν άδικα, επιλεκτικά, χωρίς λόγο και αιτία συνοπαδοί μας. Στην πρώτη ‘στραβή’, γίναμε στο ίδιο έργο θεατές. Είμαστε εδώ πριν από κάθε Μπαρμπαγιάννη και θα είμαστε και μετά απ’ αυτόν, τέτοιες τακτικές μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς.

Θύρα 6 – Warriors Est. 1981