Σύνδεσμος Brooklyn

Με την άνοδο της ομάδας στην Ά Εθνική ο πύρινος λαός του Παναιτωλικού έδειξε το μεγαλείο, την ισχύ και το μέγεθός του. Οι πολυπληθείς εκδρομές στα εκτός έδρας ματς, η λαοθάλασσα σε κάθε εντός και η βροντερή παρουσία σε πορείες, υποδοχές και εκδηλώσεις έκαναν ξεκάθαρο το ότι πλέον η Θύρα 6 είχε περάσει σε μία άλλη διάσταση.

Έτσι, δεν άργησε να γίνει αντιληπτό ότι ήταν αναγκαία η λειτουργία ενός δεύτερου συνδέσμου της Θύρας 6 εντός της πόλης μας. Το καλοκαίρι του 2011 πήρε σάρκα και οστά το όραμα της δημιουργίας του. Ο σύνδεσμος άνοιξε τις πύλες του τον Ιούνιο του 2011, κοντά στον Άγιο Δημήτριο και πιο συγκεκριμένα στα Αγιοβασιλιώτικα, εξυπηρετώντας έτσι περιοχές του νοτίου τμήματος της πόλης και λοιπά περίχωρα όπως το Δοκίμι. Η συνδρομή του κόσμου υπήρξε άμεση. Οι κάτοικοι της περιοχής αγκάλιασαν και ενίσχυσαν από την πρώτη στιγμή το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Ο σύνδεσμος πήρε το όνομά του από το προσωνύμιο της περιοχής, η οποία ονομάζεται υποκοριστικά Brooklyn εξαιτίας του γεγονότος ότι σε αυτή συνυπάρχει πληθώρα κοινωνικών ομάδων, οι οποίες συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή με όποιο μέσο μπορούν. Οι εγγραφές στον σύνδεσμο του Brooklyn, από τις πρώτες κιόλας μέρες της λειτουργίας του, ξεπέρασαν τις όποιες προσδοκίες και έδωσαν την δυνατότητα στην Θύρα 6 να ενισχυθεί περεταίρω.

rolex replica replica orologi