Σύνδεσμος Αγίου Κωνσταντίνου

Ο κόσμος του Παναιτωλικού ήταν ανέκαθεν στο πλευρό της ομάδας. Το πέρασμα των χρόνων οδήγησε σε γενικότερη αύξηση των αναγκών του οπαδικού κινήματος του Τίτορμου. Η δημοτικότητα του συλλόγου καθιστούσε επιτακτική την ορθότερη,αμεσότερη και καλύτερη κάλυψη τους.

Έτσι, από το 2011 η "Θύρα 6" μεγάλωσε ακόμη περισσότερο. Ένας νέος σύνδεσμος ανοίξε εντός της πόλης με την προσδοκία να προσελκύσει νέο κόσμο, νέα μυαλά, νέες ιδέες. Ο σύνδεσμος μας στον Άγιο Κωνσταντίνο βρίσκεται στην ομώνυμη, ιστορικότατη προσφυγική συνοικία του Αγρινίου, στην οδό 28ης Οκτωβρίου απέναντι από την Εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου. Λειτουργεί από το φθινόπωρο του 2011 και τα πρώτα δείγματα είναι ικανοποιητικά.

Όπως και στις προημούμενα ανοίγματα της Θύρας 6 εντός της πόλης, έτσι και τώρα, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των οργανωμένων οπαδών. Η λειτουργία του συνδέσμου στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου καλύπτει και συσπειρώνει μεγάλο μέρος των δυτικών περιοχών της πόλης μας, ενισχύοντας παράλληλα την είκόνα του οπαδικού κινήματος του Παναιτωλικού μας, ως το κυρίαρχο εντός της πόλης του Αγρινίου και όχι μόνο.

rolex replica replica orologi